Testimoni Collagen Powder Shaklee – Jeragat pudar, Kulit semakin berseri-seri

salam semua,

sempena pagi isnin ni, saya nak share 1 testimoni terbaik tentang Collagen powder.

semua nak tahu tips untuk wajah yang cantik berseri serta awet muda?

bagi yang berjeragat dan berparut jerawat, mesti risau  kan? yelah ada  tompok-tompok hitam diwajah, mesti rimas .

Tipsnya mudah aje, amalkan Shaklee Collagen Powder setiap hari, insyaALLAH jeragat akan hilang dan muka anda semakin tegang dan awet muda. TAK PERCAYA?

Meh tengok real Testimoni pengguna tegar collagen powder ni.

481764_521155324562889_1145852608_n

no make-up, no editing k.

Dalam gambar yang sebelum tu, kita boleh lihat kulit wajahnya kusam, tidak sekata , pori-pori terbuka dan semestinya banyak jeragat dimuka bukan?tetapi selepas penggunaan Collagen Powder Shaklee, kulit beliau berubah dengan drastik! dah takde kulit kusam, makin halus, cantik, berseri dan paling penting JERAGAT PUN SEMAKIN PUDAR!

tak payah pakai make -up pun takpe, natural beauty gitu!.hihi

Collagen Powder Shaklee memang SUPERB! tak sama macam Collagen lain di luar sana. Dalam masa 8 minggu sahaja, anda akan mengalami kesan-kesan berikut :

  • Kelembapan kulit -Meningkat 90%
  • Kekasaran dan kekeringan – Berkurang 75%
  • Penampilan Keseluruhan – Meningkat 71%
  • Kelembutan dan Kelicinan – Meningkat 69%
  • Make -up yang Dipakai Tahan Lebih Lama – Meningkat 60%
  • Keanjalan, Ketegangan dan Elastisiti – Meningkat 55%
  • Ketebalan Rambut – Meningkat 54%
  • Garis-garis Halus dan Kedutan – Berkurangan 18%

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Collagen Shaklee boleh KLIK SINI

Bestkan Collagen Powder Shaklee? mulakan pengambilan Collagen Powder hari ni juga! kenapa hari ni? tahukan anda setiap hari kolagen akan  berkurang dalam tubuh , seiring dengan pertambahan usia. Takkan nak tunggu wajah kedut seribu baru nak amalkan kolagen kan?

pelihara awet muda anda, jangan biarkan diri anda lebih tua dari usia.

Untuk mencuba produk ini

hubungi saya, JUE di 013-6484929

email: miszjueshoppe@gmail.com

fb page : http://www.facebook.com/miszjueshoppe